RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 22

20 квітня 2024 року

Учать у міжнародному заході "Legal Challenges Related to Integration with the European Union – Polish and Ukrainian Perspective"

Учать у міжнародному заході "Legal Challenges Related to Integration with the European Union – Polish and Ukrainian Perspective"

Старшою викладачкою кафедри цивільно-правових дисциплін, к.ю.н. Менів Ярославою Олександрівною взято учать у міжнародному заході "Legal Challenges Related to Integration with the European Union – Polish and Ukrainian Perspective", що відбувся 16-18 квітня 2024 р. на базі Ягелонського університету в рамках ініціативи УНА Європа в місті Краків, Польща. У своїй доповіді, присвяченій змінам у сімейному законодавстві під час воєнного стану в Україні, вона детально проаналізувала правові аспекти, що виникають у цій складній ситуації, зокрема в контексті європейської інтеграції.

Доповідь викликала значний інтерес серед учасників, оскільки тема змін у законодавстві в умовах воєнного стану є актуальною не тільки для України, але й для всього європейського регіону. Обговорення включало питання захисту прав дітей та забезпечення сімейного добробуту, що є важливими аспектами як для Польщі, так і для України на шляху до європейської інтеграції. Захід, організований на базі одного з найстаріших університетів Європи, став важливою платформою для обміну досвідом та поглиблення співпраці між країнами, що прагнуть інтеграції в європейську спільноту, створюючи підґрунтя для вдосконалення правових систем у відповідь на сучасні виклики.