RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 34

7 жовтня 2024 року

Практикум професора Університету Вашингтона і Лі (м. Лексингтон, США) Спіді Райса

 Практикум професора Університету Вашингтона і Лі (м. Лексингтон, США) Спіді Райса

Шановні студенти! З наступного тижня розпочинається практикум професора Університету Вашингтона і Лі (м. Лексингтон, США) Спіді Райса "Глобальна корупція і належне управління". Практикум відбуватиметься англійською мовою в режимі онлайн щовіторка з 15.00 за київським часом у період з 15 жовтня по 3 грудня 2024 року.

Під час цього практичних занять студенти дізнаються, як застосовувати основні міжнародні та регіональні антикорупційні договори та рекомендації до реальних проблем прав людини, пов’язаних із юридичною освітою та системами правосуддя в Чорногорії та Україні.

Наші студенти працюватимуть у партнерстві зі студентами юридичного факультету Університету Вашингтона і ЛІ(м. Лексингтон, США) , а також студентами юридичного факультету Чорногорського університету (м. Подгориця, Чорногорія). Вони вивчатимуть теорію та практику боротьби з корупцією, фактори ризику та сприяння належному управлінню через етичну поведінку, а аткож розроблятимуть проєкти, котрі передбачатимуть встановлення фактів, законодавчу/академічну адвокацію, розбудову місцевого потенціалу та інші форми антикорупційної адвокації для усунення ключових факторів ризику. Усі проекти передбачатимуть ретельний розгляд етики міжкультурної взаємодії.