RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 490

14 вересня 2021 року

Курс Левітт Інтитуту міжнародного розвитку “Критичне мислення та адвокатура як основа вільного суспільства”

 Курс Левітт Інтитуту міжнародного розвитку “Критичне мислення та адвокатура як основа вільного суспільства”

Левітт Інститут міжнародного розвитку (The Leavitt Institute for international development - TLI) – американська громадська неприбуткова організація, яка спрямована на підготовку кадрів серед студентів та практикуючих юристів, які добре обізнані в західно-правовій етиці, мислять критично та вміють застосовувати законодавство України.

Левітт інститут в межах своєї програми працює з студентами-юристами впродовж двох семестрів – 10 тижнів восени та 10 тижнів весною. Осінній семестр 2021-2022 навчального року стартує 21 вересня. Заняття будуть проходити щовівторка о 18.00.

Даний курс викладається досвідченими американськими та канадськими адвокатами та суддями, які охоче представляють змагальну систему правосуддя, розкривають принципи демократії, розповідають про основи роботи суду присяжних та його основні елементи. Відвідуючи даний курс у Вас буде можливість сформувати правові і слідчі навички, а саме мистецтво переконувати, аналізувати факти, роботі в команді, співробітництву та представництву у суді, які є необхідними для будівництва та розвитку українських демократичних інститутів. Курс викладається англійською мовою. Через пандемію TLI прийняв рішення проводити навчання у 2021-2022 н.р. дистанційно (через Zoom).

Відвідавши 80% пар, у Вас буде можливість взяти участь у регіональних та національних змаганнях по симуляції суду присяжних (mock trial), та отримати сертифікат про підтвердження проходження даного курсу.

В кінці навчального року, Левітт Інститут на конкурсній основі обирає студентів та надає їм можливість проходити стажування протягом трьох тижнів в Сполучених Штатах чи Канаді.

Для реєстрації на даний курс, будь ласка, пройдіть по посиланню та заповніть необхідну форму - https://docs.google.com/forms/d/1mwRoKlTWhNJC7k3d9ipAQ4BXXynDFb1-Sdh2dvvNXyg/edit

За більш детальною інформацією звертайтеся до координатора програми у Харківському регіоні:

Оксани Карпенко +380938169312

okarpenko@leavittinstitute.org

http://leavittinstitute.org

https://www.facebook.com/TLIWorldwide

https://www.youtube.com/channel/UCOmBlg4kcD1pjLGVChVrH4w