RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 245

23 листопада 2022 року

22 листопада 2022 року відбулось заключне у І півріччі 2022/2023 н.р. онлайн-засідання наукового гуртка "Школа приватного права"

 22 листопада 2022 року відбулось заключне у І півріччі 2022/2023 н.р. онлайн-засідання наукового гуртка "Школа приватного права"

22 листопада 2022 року відбулось заключне у І півріччі 2022/2023 н.р. онлайн-засідання наукового гуртка "Школа приватного права", який діє при кафедрі цивільно-правових дисциплін юридичного факультету Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

В рамках заходу, спікером, Віктором Вовнюком було визначено провідну роль Закону України "Про адвокатуру та адвокатську діяльінсть" у ствердженні адвокатури як незалежного інституту та проаналізовано ієрархічну структуру органів адвокатського самоврядування. Онлайн-зустріч супроводжувалась жвавим обговоренням та дискусією з окремих питань. Так, гуртківців зацікавили питання адвокатської етики у роботі адвоката та моральних засад яким мають відповідати представники цієї професії. Також, аудиторія проявила інтерес до документів, які посвідчують повноваження адвоката, зокрема різниці між ордером та договором про надання правової допомоги.

Висловлюємо слова вдячності пану Віктору за проведення майстер класу та усім, хто приймав активну участь у роботі гуртка.