RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 202

28 лютого 2023 року

Зустріч з виконавчим віце-президентом та головним юрисконсультом Steward Health Care System (Бостон, США) Гербертом Хольцом

Зустріч з виконавчим віце-президентом та головним юрисконсультом Steward Health Care System (Бостон, США) Гербертом Хольцом

28.02.2023 р. за сприяння ректора Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, викладачі і студенти юридичного факультету у форматі дистанційного спілкування взяли участь у професійній зустрічі з виконавчим віце-президентом та головним юрисконсультом Steward Health Care System (Бостон, США) Гербертом Хольцом, який є визнаним на теренах США юристом у сфері охорони здоров'я та є головним юрисконсультом Steward Health Care вже 9 років.

Під час зустрічі було обговорено низку питань юридичного забезпечення функціонування мережі медичних та хірургічних лікарень у штаті Техасі, США. Особливу зацікавленість викликало те, що Герберт Хольц має значний досвід допомоги жертвам війни в Україні. За його безпосередньої участі у квітні 2022 р. він особисто з колегами організовував трансфер в Україну товарів гуманітарного призначення та медикаментів та допомагав багатьом жертвам війни переживати її наслідки. Студенти юридичного факультету мали можливість особисто поспілкуватися з Гербертом Хольцом і задати йому питання щодо професійних аспектів його діяльності.

Також у зустрічі взяв участь відомий британський актор Г'ю Річард Бонневілл Вільямс, який разом з Гербертом Хольцем також надавав значну допомогу українцям, які постраждали від агресії. Зокрема, Г'ю Бонневілл взяв участь у міжнародному проекті «Листівки з України» та доклав значних зусиль щодо розповсюдження історії зруйнованого міста Харкова та, зокрема, зруйновані пам’ятки архітектури.