RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 120

1 липня 2023 року

ХАРКІВСЬКА Й УЖГОРОДСЬКА ПРАВНИЧІ ШКОЛИ УКЛАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО

ХАРКІВСЬКА Й УЖГОРОДСЬКА ПРАВНИЧІ ШКОЛИ УКЛАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВРОБІТНИЦТВО

26 червня 2023 року укладено Меморандум про співробітництво між юридичним факультетом Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна та юридичним факультетом Ужгородського національного університету імені. Між харківською й ужгородською правничими школами за роки незалежності склалися міцні й багатосторонні відносини, вони є яскравим свідченням єдності й глибокого патріотизму вітчизняної академічної спільноти. Тепер ці відносини зафіксовані документально.

Співробітництво сторін, як і раніше, ґрунтуватиметься на принципах рівності, академічної доброчесності, спільності інтересів і взаємної поваги. Воно включатиме в себе координацію діяльності, а також підготовку та реалізацію спільних заходів, проектів і програм у сфері освіти та науки.

Меморандумом передбачено такі напрями співробітництва, як регулярний обмін інформацією, науковими та освітніми матеріалами, надання взаємних консультацій та іншої науково-методологічної підтримки, публікація результатів спільних наукових заходів, спільне обговорення дисертаційних робіт, залучення провідних вчених до процесу атестації кадрів вищої кваліфікації, проведення спільних правоосвітніх заходів тощо.