RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 138

30 серпня 2024 року

Відбулася традиційна церемонія посвяти першокурсників у студенти

Відбулася традиційна церемонія посвяти першокурсників у студенти

29 серпня 2024 року в стінах університету та перед екранами своїх гаджетів зібралася велика каразінська родина, почесні гості та друзі університету, аби привітати новоспечених членів нашої спільноти! Відбулася традиційна церемонія посвяти першокурсників у студенти.

Посвята — це важлива подія, яку першокурсники запам’ятають на все життя. Підтримати їх на цьому важливому етапі та дати напуття зібралася адміністрація університету на чолі з ректором Тетяною Кагановською, декани факультетів і директори інститутів. «Ми щиро радіємо та пишаємося тим, що найкраща молодь нашої країни за будь-яких обставин обирає саме нас — Каразінський університет. Разом ми зробимо все можливе, щоб ваші найсміливіші задуми та ідеї втілювалися в життя. І щоб ваші студентські роки пройшли в стінах Каразінського яскраво, натхненно, плідно та результативно!» — звернулася до першокурсників пані Тетяна.

Привітати нове покоління каразінців до університету також завітав міський голова Ігор Терехов і його перший заступник Олександр Новак. Ігор Олександрович зауважив, що студентські часи — це дійсно найкращі роки життя, тому треба вчитися й не боятися підкорювати нові вершини, адже за молоддю — майбутнє нашого міста та країни!

Почесний доктор Каразінського, український письменник, музикант і громадський діяч Сергій Жадан зазначив: «Дуже важливо пам’ятати, що майбутнє — це не те, що почнеться в той момент, коли ви отримаєте дипломи та станете спеціалістами. Треба розуміти, що майбутнє почалося вже сьогодні, і яким воно буде — залежить лише від вас. Успішного вам шляху в Каразінському!»

Від спільноти студентів і випускників до привітань долучилися голова Первинної профспілкової організації студентів, аспірантів і докторантів Олександр Пелюх, перша заступниця голови Студентської ради університету Софія Панасюк та Народна депутатка України, голова делегації України в ПАРЄ, випускниця Каразінського університету Марія Мезенцева.

У стінах Каразінського пролунала традиційна клятва першокурсників і запалав Вогонь знань, який символізує прагнення та жагу до глибинної скарбниці надбань світової науки.

Святкову атмосферу заходу супроводжували музичні композиції у виконанні університетського хору "Ad Libitum" під керівництвом Ксенії Підопригори й університетського оркестру "Karazin Orchestra" під керівництвом Тетяни Богатирьової.

Вітаємо першокурсників у дружній родині Каразінського! Нехай щастить у новому навчальному році!