RSS FeedНовини

  • Поделиться в VK
  • Поделиться в Facebook
  • Поделиться в Google+
  • Поделиться в Twitter
  • Количество просмотров 363

28 грудня 2020 року

Привітання випускникам!

Привітання випускникам!

Шановні випускники, а тепер уже й колеги! Ось і настав для Вас той довгоочікуваний момент – отримання дипломів та випуск. Для кожного з вас цей день незабутній, адже ви опанували нову спеціальність. Сьогодні Ви перегорнете сторінку Вашого життя і перед Вами буде чистий аркуш. Не бійтеся його заповнювати, не лякайтеся помилок і виправлень. Життя прожити – не поле перейти. Буде все – і радість, і біль, і щастя, і розчарування. Однак вірте у краще, і нехай з вами завжди будуть справжні скарби – доброта, мораль, щирість, мудрість, чесність, працьовитість… Ми вітаємо вас із завершенням навчання! Зичимо бути щасливими, адже лише щаслива людина здатна змінити на краще не лише своє життя, а й життя інших людей.

І все на світі треба пережити,

І кожен фініш – це, по суті, старт,

І наперед не треба ворожити,

І за минулим плакати не варт.

Ліна Костенко

Шановні випускники, а тепер уже й колеги!

Ось і настав для Вас той довгоочікуваний момент – отримання дипломів та випуск. Для кожного з вас цей день незабутній, адже ви опанували нову спеціальність.

Факультет – це живий організм, який гуртом дуже злагоджено працює. То ж ваше сьогоднішнє свято – це досягнення всього нашого колективу, завдяки його здатності приймати мудрі й сучасні рішення та робити освітній процес цікавим і змістовним.

Нашому факультету 16 років. За цей час ми випустили більше 2 тисяч фахівців, які тепер працюють юристами і юрисконсультами, керівниками юридичних фірм і працівниками різних департаментів, адвокатами і прокурорами, нотаріусами, викладачами, є кандидатами та докторами наук і… депутатами.

Кожному з них, а тепер уже й вам є чим пишатися – приводів чимало. А головне, – прибуло у нашій великій юридичній родині.

Бажаю Вам не розгубити життєвий оптимізм і юнацький запал, з яким Ви прийшли до нас 5,5 років тому.

Сьогодні Ви перегорнете сторінку Вашого життя і перед Вами буде чистий аркуш. Не бійтеся його заповнювати, не лякайтеся помилок і виправлень. Життя прожити – не поле перейти. Буде все – і радість, і біль, і щастя, і розчарування. Однак вірте у краще, і нехай з вами завжди будуть справжні скарби – доброта, мораль, щирість, мудрість, чесність, працьовитість…

Ми вітаємо вас із завершенням навчання! Зичимо бути щасливими, адже лише щаслива людина здатна змінити на краще не лише своє життя, а й життя інших людей.

Успіхів вам у всіх починаннях! І пам’ятайте, Ваша Альма Матер завжди Вас радо зустріне у своїх стінах!

Декан юридичного факультету,
професор Тетяна Кагановська